torsdag 16 oktober 2014

Tillbaka till vardagen...

Jahap, vad har hänt sen sist? Efter en härlig semesterresa känns vardagen lite extra grå, jobbet lite extra tråkigt och längtan efter nästa resa kommer smygande. Och det syns på bloggen också, inte så mycket att skriva om. Dessa tre bilder får representera vardagen denna vecka.


H&M har äntligen börjat med Online shopping i Kina! Efter att man fått fylla i sina kontakt- och kontouppgifter på kinesiska (huh) tog det ett dygn tills paketet anlände! Det här med hemleverans är ju rätt fantastiskt! Och det kostade 10spänn att leverera. Jag som inte gillar att gå på stan och shoppa kanske har hittat lösningen nu?

Nu är det höst! Kyligt på morgonen, äntligen får man börja använda sina stickade plagg och ordentliga skor igen! Tyvärr har luften blivit sämre igen, brukar vara det på vintern. Och min andra  höstförkylning är på ingång. Trodde man bara hade en förkylning per säsong??

Tycker alltid det är så lustigt att dom har exakt på minuten när postlådan ska tömmas. Istället för att satsa på punktliga brevbärare skulle man väl kunna göra något åt att det tar ca 4-6 veckor att leverera ett brev hemifrån? Men det är kanske inte postens fel, det är kanske tullen som stoppar upp det, vad vet jag. Förresten, det här med kontroll och censur är ju skrämmande. Instagram har varit nedstängt en tid nu pga demonstrationerna i Hong Kong. (Eller inte helt nedstängt, man kan fortfarande se vad andra skriver. Men dom som är inom landets gränser kan inte uppdatera) Inte ett steg i rätt riktning för yttrandefriheten.

1 kommentar: