måndag 21 mars 2016

En "mellandag" på resan


Fjärde dagen på resan och en liten "mellandag". Har inte riktigt nått bättre namn på den. En dag som inte riktigt är så mycket, mellan bättre planer/platser helt enkelt. Hittills har vi sett fantastiska vyer, gjort några vandringar, film-turistat m.m. Och imorgon ska vi till Isle of Skye som lär vara riktigt fint. Så idag känns det som att man behöver en liten paus och få låta allt sjunka in lite grann. Semesterlugnet har infunnit sej och man känner sej lite lat och boken lockar mer än vandring (det regnar dessutom..) Så idag får bli en liten mellandag i väntat på bättre äventyr. 

Dessutom, vi (eh, jag) hade bokat nattens  B&B till den 21 jan. Tur i oturen hjälpte hon oss hitta ett nytt väldigt trevligt ställe. Så nu tror jag det blir film och bok för resten av dagen. 

Lite har vi turistat iaf. Körde längs Loch Ness som var väldigt vackert. Sedan gick vi på Loch Ness Centre & Exhibition. Ett stort NJA på den alltså. Läs om Loch Ness på Wikipedia och åk till någon annan plats och se på utsikten istället. Som sagt, en riktig mellandag i väntan på bättre upplevelser... Nu bok och en Harry Potter film!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar