fredag 26 september 2014

Svansjön


Igår var jag på balett för första gången i mitt liv! Och vilken balett är då inte bättre att debutera med än Svansjön!

Konstigt nog tackade killen nej till frågan om han ville komma med. Märkligt. Tur att man har kollegor som är mera likasinnade då.Förväntansfull sal.

 Och den var riktigt bra! Dock är jag som sagt extrem nybörjare när det gäller balett, så tror jag får läsa på lite om själva historien. Även fast det mesta i handlingen var tydligt, gick några detaljer förbi... Roligt var det i alla fall och fascinerande att se hur bra kroppskontroll en del kan ha.

Kvällen avslutades med en ofrivillig promenad. Varför ska det vara så svårt att få taxi ibland? Och varför ska alla andra vilja ha en samtidigt? Och varför ska det komma 5 lediga taxin inom 1 minut när man redan har gått en timme och bara är 7 min hemifrån? Jag bara undrar...

Jaja, lite motion skadar aldrig. 

Och, imorgon är det semester! Känns lite konstigt att ta semester mitt i hösten, har inte haft höstlov sedan man gick i skolan. Men, firar man Kinas nationaldag så ska det göras med tre extra lediga dagar. Inte mej emot. Detta år firar vi nationaldagen på samma sätt som ifjol, vi åker till Japan! Denna gång blir det Kyoto, Nara och Hiroshima. Och nu måste jag fortsätta med min icke-favoritsysselsättning: packa. Inför förra resan glömde jag deodoranten, så gick omkring och var stinky i 3 dagar. Ska försöka undvika det den här gången.

4 kommentarer:

  1. Vi önskar också att ni får en bra resa ! Mamm o papp

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tackar! Det ser ut som att ni är inloggade som mej :) Jenny kanske kan hjälpa er logga ut...

      Radera