måndag 15 augusti 2016

Stockholm - Fågelbrohus i Värmdö

I helgen spenderade vi en natt på Fågelbrohus, ett mysigt hotell i Värmdö. Vi hade fått det till bröllopspresent av mannens familj. Tackar så mycket säger vi!! Hotellet låg precis vid en golfbana och det fanns även ett stall med massor av hästas runt hörnet.  

Grönköping, litet område i närheten med massor av gröna hus. Såg ut som att varje hus hade egen parkering för golfbilen precis vid ingången. Och båtarna låg nere vid vattnet ett stenkast därifrån. Har på känn att 99% av invånarna är golfare. Eller gift med en golfare.   


Middagen åts på Fågelbro Golf club (fanns resturang på hotellet också, men där hölls ett bröllop och vi ville inte vara weddingcrashers). Tror jag åt den största ceasarsalladen någonsin. 

Så skönt att komma bort en helg, dumt att man inte gör detta oftare. Tog lite över en halvtimmes busstur från Slussen med SL kortet. Man borde verkligen bli bättre på att mini-semestra i sina egna trakter. 4 kommentarer:

  1. Man skulle ha börjat med golf...? eller så inte.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Njaa, att ha vita eller rosa byxor samt en stickad tröja om axlarna (gärna rosa om byxorna var vita) är inte riktigt min stil. Så tror inte jag skulle passa som golfspelare...

      Radera