fredag 13 april 2018

Just nu..

Vad händer just nu?

Det har ekat tomt på bloggen, men just nu går all tankeverksamhet åt ett annat håll, mer om det nästa vecka! Men några updates kan jag bjuda på: 
- precis just nu är det fredag kväll och jag sitter i soffan med laptop och bara slöar runt på internet. Skön avkoppling. Ätit fredagssushin, lillan sover och mannen är ute på aw med kollegorna. Pappa-på-vift helt enkelt. 
- jag har börjat KBT-online terapi för insomnia. Jag har alltid haft problem att somna. Men nu är det inte hållbart längre att det ska ta 2-3 timmar att somna varje kväll när man har en liten. Att genomgå denna terapi som småbarnsförälder var inte något dom rekommenderade, det är rätt tufft att genomgå även utan en bebis som stör nattsömnen. Men jag tyckte att "va f*n", hur länge ska jag vänta isf? Nu kör vi!! Hur mycket sämre kan det bli liksom... Och, alltså, att få vård här i Sverige (iaf Stockholm) är ju ett skämt, så när man väl fått kontakt med någon som kan hjälpa så släpper man dom inte i första taget...
- vi har äntligen sett sjunde säsongen av Game of Thrones. Vi var lite sena på den bollen. Och vilken pers det var när avsnitten gick och man skulle undvika alla spoilers på instagram och nätet. 
- jag ska börja jobba igenom om 1,5 månad. Kan inte förstå hur tiden gått så snabbt. Ska bli riktigt kul. Men känns väldigt skönt att det bara är 50%...  

Nej, dags att lägga undan datorn, sjunka ännu djupare ner i soffan och börja kolla serier. Konstigt hur skönt det ändå känns att det är fredag, även fast man inte har jobbat!! Trevlig helg på er!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar