söndag 15 december 2013

Lördag blir söndag: tårta, utgång, finfrukost och packning

Födelsedagsbarnet firades med cheesecake.


Man blir aldrig för gammal för att blåsa ut ljus på tårta och önska sej något.


Kvällen avslutades på Mint. Jag hade inte varit där innan, men hade hört mycket om Mint, dom har akvarium med hajar, man köper dyra drink bord, klientelet är snäppet finare och så vidare. Kvällen blev väldigt bra, mest på grund av härligt sällskap. Och bor man i Shanghai är ett besök till Mint en punkt på "måste göra listan". (Men sjaskiga rockkrogar där man dricker billig öl är lite mera i min smak... Saknar Rocks vid Mariatorget!)



 Julbelysning har kommit upp runt vårt compound. Lite extra härligt när man kommer hem sent och får se detta.

Söndag morgon, hade gärna fått sova ett par timmar till, men det tyckte inte kroppen. För att ta tillvara morgontimmarna (okej, förmiddagstimmarna) blev det finfrukost med plättar, jordgubbar och kaffe. Tack för glutenfria mjölet, smakade mycket bra!




Och dagens aktivitet: förbereda sej inför onsdagens resa, gissar att måndag och tisdag kommer spenderas mest på jobbet så lika bra att förbereda sej. Väskan är rätt full och då är det bara julklapparna som har packats ner. Hmm, hur ska man få rum med resten av sakerna? Tror jag får ta en till väska... Och visst är min resegarderob färgglad?? (Och nej familjen, det som syns överst i väskan är beställningar så ni kan inte tjuvkika vad ni kommer få i julklapp).

2 kommentarer:

  1. Okey, vi får ge oss till tåls :)

    SvaraRadera
  2. Trevligt med hemresa! :) Men vad önskar du dej till julklapp då?? :)

    SvaraRadera