söndag 16 februari 2014

Veckan som gått

Vissa veckor försvinner i en rasande fart. Man hinner knappt göra något och plötsligt är det söndag. Denna vecka har varit en sådan. Det enda jag gjort känns det som är att jobba. Det har varken blivit träning eller blogg, mest för att jag inte haft lust eller energi att göra det. Och då får det bli vila från dom sakerna helt enkelt. Men idag blir det ett inlägg iallafall och förhoppningsvis ett yoga pass också (huvudvärk hela helgen, så skulle behöva sträcka på rygg och nacke...) Och några bilder från veckan har det blivit:


Teamdag på jobbet. Bowling och middag på Nepali Kitchen. (Håller förresten på att planera arbetsresa till Bangladesh just nu, och funderar åka via Nepal på vägen hem, ser fram emot detta!!)


 Lördag, promenad till Zhongshen park (eller hur det nu stavades). Parker och helger verkar vara samlingsplatsen för kineser, oavsett ålder. Vanliga aktiviteter i en park kan vara dans, träning med svärd, tai chi eller liknande och drakflygning. På denna bild ser vi en herre gå runt med en trädgren på huvudet. Varför? Ja, det undrar vi också...

Sol, värme i luften, bra luftkvalité och vårkänslor. 

 Samling i parken. P smyger med på ett hörn. Vi tror det är en fotokurs.

Match i volleyboll fast med en sådan där liten boll med fjädrar som man sparkar. Kommer inte ihåg vad det heter. Såg rätt kul ut och dom som spelade var sjukt viga. Och dans i bakgrunden. Såklart! Dans ser man i princip i varje park man går till, antingen damer som kör en koreograferad dans (brukar man också se här utanför oss på trottoaren på vissa vardagar) eller kinesernas motsvarighet till bugg.

 Lite brunch på det.

Ja, och orsaken varför vi gick till Zhongchen park var att storhandla vid Carrefour. Min plan framöver är att storhandla på helgen och göra mat i början av veckan. Och sedan mot slutet av veckan får Sherpas ta över igen. Hittills har det gått bra! Och igår blev det två olika soppor, en kycklingsoppa som är i frysen i väntan på lata dagar och en spenatsoppa. Ser kanske inte så jätte aptitlig ut, saknar min stavmixer. Men god var den (allt man stör bacon över har ju en tendens att bli gott).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar