onsdag 5 augusti 2015

Härnösand

Härnösand sägs vara Sveriges fjärde vackraste sommarstad (enligt muntliga källor från Härnösand). Och jag kan verkligen förstå det. Men för att få se allt vackert rekommenderar jag att man har bil eller motorcykel så man kan röra sej runt lite! Man vill ju inte missa den Norrländska naturen som finns runtomkring!


Vi lyckades tajma in Härnösands stadsfest under vårt besök.  

Vill man till en strand är Smitingen att rekommendera. Men vill man ha nått inom gångavstånd till stan funkar Sälsten (tror jag det hette??) rätt bra också... 


Väldigt charmig småstadskänsla. 


Ett stycke Gangster med extra sås från Minikrigen. Vill ni ha smakomdöme får ni fråga min andra hälft....  


Mycket trevligt besök till Vägg i vägg, väldigt bra tapas.  


Så gott och trevligt så det fick komma med två bilder därifrån.  


Efter det tog vi en svängom vid Murberget. Vår kompis E tog med oss och dansade bugg, dom har det varje tisdag! Dock höll vi oss till att dansa boogie woogie (och knappt det....) På onsdagar är det bilbingo som gäller, självklart i en gammal Amazon!! Väldigt mycket spel för väldigt billig peng! Och rätt bra vinster, för det mesta 200kr eller 500kr, men huvudvinsten gick på 6000kr! Tyvärr vann vi inget...


Är man i Härnösand måste man besöka Höga kusten. Där i närheten finns tydligen Sveriges roligaste/vackraste väg (kan ha varit vackraste väg för MC?? Inte helt bra minne i detta inlägg, skyller på att det varit semester...) 


Maten på Höga Kusten restaurangen var riktigt bra, speciellt bra smakade det när man blivit bortrövad av sina svägerskor på en liten möhippa, tack igen!!

Mer om Härnösand med omnejd imorgon!   

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar