lördag 22 oktober 2016

Ett axplock från senaste veckan


Jag har lyckats få min orkidé att blomma igen. LYCKA! Så fort en orkidé kommer innanför vår dörr börjar den tappa blommor och ser tröttare och tröttare ut för var dag som går. Så gick det för denna blomma också, men den har gjort en come-back!!Fredagslyx på hög nivå. Mannen kom hem med en flaska champagne (alltså inte bubbel, utan CHAMPAGNE) i fredags. Vi kombinerade den goda drycken med gårdagens rester.  

Mycket passande att det var internationella champagne dagen igår också! 

Fick även en vacker blombukett. Mycket nöjd fru.  


 Eftersom iPhone 7 nu har kommit ut tyckte jag det var dags att uppgradera min telefon. Jag hade en iPhone 4 som jag köpte för 3,5 år sedan. Funkade väl helt ok, förutom att batteriet dör i kyla (eller i väskan om den hade legat bredvid min frusna lunchlåda). Inte så bra nu när vintern är påväg. Därför har jag uppgraderat mej till en iPhone 5! Jag (alltså mannen) köpte den begagnad och fick ormskinnsskalet på köpet. Inte riktigt min stil. Jag gissar dock att det kommer ta minst tre månader innan jag kommer till skott och köper ett nytt skal. Bara att anamma ormskinnet helt enkelt. Är livrädd för ormar, så kanske ska se det här som terapi... 

Hösten är i full gång. Träden är sådär härligt röda och gula. Men vädret är grått, grått, grått... Enda soltimmarna som varit har skett under arbetstid. Längtar efter lite sol så man kan gå ut och fånga dom vackra löven på bild. 

På tal om grått. Jag har köpstopp på gråa stickade tröjor. Det löste jag smidigt med att istället köpa en grå ryggsäck.  

Orsaken varför jag har köpstopp. Har även en ljusgrå kashmirkappa, ljusgrå kashmirhalsduk (okej, okej, det är två, plus ett par andra gråa halsdukar också), grå dunväst och en grå mössa. 

Trevlig helg på er!!

1 kommentar:

  1. Vad snyggt orkid'en blommar också! Skål ich trevlig helg till er! Ser så fram emot nästa helg! Då kan vi skåla irl!!

    SvaraRadera