onsdag 3 maj 2017

Helgen som gick

Det är ju bra skönt att ha långhelg alltså! Jag tycker man borde ha det minst en gång i månaden. Vi spenderade helgen i Stockholm med besök från mannens familj, dricka mjöd med vänner, besök till Fotografiska och ett riktigt bra yogapass! 


Fick lite rolig post. Eftersom jag för en tid sedan blev svensk medborgare så blev jag inbjuden till en Medborgarskapsceremoni! De ni!! Kommer ju garanterat inte att gå, men alltid trevligt med en inbjudan!


Och så har jag fått använda mitt svenska pass för första gången! Hade med mitt finska pass, just in case. Hade ju skrivit i bokningen till Irland att jag var finsk medborgare, så ville inte ha något problem med flyget. Men det gick bra såklart... 


Äntligen kom jag mej iväg till Fotografiska och tittade på "I know not these my hands" av Cooper & Gorfer!  


Och stannade lite extra vid denna utställning också. Tyvärr var det rätt få bilder... Denna bild visar ett foster i vecka 20. Själv är jag i vecka 22 nu så över halva tiden har gått. Tror det blir ett lite mera utförligt gravid-status-inlägg framöver. Senaste veckan har jag känt sparkar varje kväll, hur härligt som helst alltså (och bara lite liiite Alien-creepy). Skulle ju vilja att hon sparade mera! Det kommer jag säkert att få ångra mej bittert mot slutet, men det är ju så mysigt!


Och körsbärsträden blommar vid Sjövikstorget, mycket fint! Våren verkar äntligen ha kommit! Och jag tror jag håller på att få en vårförkylning. Eller så är det bara extremt mycket pollen. Men borde det inte ha slutat nu, eller??

Det fick bli lite halvtaskiga mobilbilder denna gång, har inte orkat ta så många bilder med systemkameran senaste tiden... Och det där med att ta bilder en gång i veckan för att se hur magen växer? Ja, det har ju gått sådär kan man säga. 

2 kommentarer:

  1. Du glömde ju nämna den lilla detaljen att du hade födelsedag också 😉🎉🎉🎉🎉! Så ska jag dra ett fint finlandssvenskt uttryck åt dig också; paja bebisen från mig!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo just ja, det var ju lite födelsedag också :) Hehe, joo, jag pajar bebisen lite nu som då, får bara se till vilka personer jag säger det till så inte det blir missförstånd ;)

      Radera