måndag 14 augusti 2017

Fina gåvor

Jag trodde jag hade knäckt koden för värkande höfter pga den hårda sängen. För ett par nätter sedan lade jag till ett mjukt täcke att sova på, kände mej som prinsessan på ärten. Och det fick bra, en natt. Nu skulle jag behöva lägga till ytterligare fem lager täcken. 

Men nog om mina höfter. När systemkameran ändå var framme igår passade jag på att ta lite bilder på några fina gåvor jag fått: 

 En liten flaska champagne fick jag av två kollegor, så sött!! Kan hända den slinker med i BB-väskan, får se. När jag kom hem efter sista dagen hade mannen överraskat med en fin blomma! Grönskan har gått i perioder i denna lägenhet. Just nu nivån väldigt hög, till och med balkongen har fått sej ett uppsving av växter. 

En fin filt till barnvagnen har min lillasyster stickat!  En modell äldre på filt, tror det är min mamma (eller mormor?) som stickat denna. 


Av mina kollegor på jobbet fick jag dessa söta skor. 
Och min storasyster har stickat denna fina kofta. Jag har en väldigt händig och kreativt skapande familj!! Ni kan se mera av syrrans projekt på hennes blogg. Jag tror att jag är den "lataste" i familjen med att skapa och pyssla hemma, jag skyller på att jag får utlopp för den sidan på jobbet. Det är "risken" man tar när man jobbar med sin hobby. Jag hoppas att lusten att skapa, sticka, sy och pyssla kommer att komma tillbaka nu när jag inte jobbar. Ett babynest ska jag försöka knåpa ihop i alla fall! 

2 kommentarer:

  1. Ååh, vad kul med många nya inlägg! och tack för länken 😊! Så fina grejer ni fått!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nu när man är ledig om dagarna har man ju lite mera tid för bloggen ;)

      Radera