lördag 30 september 2017

Mina fotomodeller

Idag har vi spenderat dagen i en fotostudio! Eller kanske inte dag, mer en timme... Men det var dagens projekt, orkar typ med en "ordentlig" sak och sedan är det chilla i soffan som gäller. Plus att allt tar ju lite längre tid nu, för varje sak man ska göra får man räkna med minst en omgång amning och blöjbyte och man får tänka till lite extra när väskan ska packas. Så idag har vi varit ute och åkt både buss och tunnelbana för första gången. Buss gillar en viss person inte så mycket. Efter en trygg mamma-famn stund gick tunnelbanan lite bättre. 


Ser så fram emot att få se resultatet, ska och kolla på bilderna på måndag, spännande!! Och det blev bara två små olyckor på golvet, som tur den typen som går ganska lätt att torka upp... 

Och imorgon kommer vi få första fikagästerna på besök! Ser väldigt mycket fram emot det! Även fast jag knappt känner nått behov av att lämna lägenheten (fast varje gång jag kommit ut på promenad tycker jag det är fantastiskt) så ska det bli väldigt skönt att få träffa ett par vänner igen och bara få snacka lite!  


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar