söndag 11 augusti 2013

39 grader, en pool tack gärna!

 Denna dag visade temperaturen 39 grader. Sen om det stämmer är en annan sak. Jag har hört att om det stiger över 40 grader så måste de som arbetar utomhus sluta och ev. om kontor också måste stänga, lite osäker om det stämmer... Och det skulle ju hur som helst inte funka, så regeringen eller vem det nu än är ser till att det inte blir över 40 grader. Så var det problemet löst! Smidigt och bra. 




Vare sej det verkligen var 39 grader idag eller över 40, så var dagens sysselsättning att lägga sej vid poolen.   Och Steve Jobs boken hängde med på ett hörn. Den människan blir bara märkligare och märkligare ju mer man läser. Man brukar ju säga att det är en hårfin linje mellan genialitet och galenskap. Verkar stämma bra i detta fall.

 

Jag har alltid bott vid en kuststad (okej, om man inte räknar totalt 6 mån i Borås). Så jag kan sakna vatten i denna stad. Finns det vatten känns allt mycket mera öppet och friskt. Här får man hålla sej tillgodo med vad man kan komma över. Jag är glad att detta alternativ finns iaf!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar