lördag 26 april 2014

Circque Le Soir och traditionellt svenskt bryggkaffe

Efterlängtad helg! Vädret denna vecka har haft beslutsångest, ena timmen är det sol, andra timmen regnar det, och tredje blåser det kraftigt. Vädret lördag morgon? Regn såklart. 

Men först fredag kväll: 
Middag på Xibo med trevligt gäng. Grillad lamm är fantastiskt gott. Sedan utgång till Cirque Le Soir. Jag kan räkna antalet utgångar i denna stad på en hand. Det är mycket middagar och sitta på barer, men ut och dansa har det inte blivit så ofta. Jag har hört och läst en del om Cirque Le Soir, så var väldigt nyfiken att se stället. Och rätt intressant var det ändå: 






 Det var dansare, akrobatik, burlesk, en dvärg, popcorn och sockervadd. Intressant helt enkelt.

Men nu är det lördag morgon och jag har njutit av svenskt kaffe. En kollega kommer att flytta tillbaka till Sverige och höll därför på att rensa ut lägenheten. Tackar!

Planen för denna dag är en riktigt softardag. Kanske ett yoga pass. Måste packa upp resväskan och tvätta berget av smutstvätt. Väntar att familjen hemma ska vakna upp så man får skypa med dem. Ibland är tidsskillnaden rätt jobbig, även fast det vara är 5 timmar nu på sommaren. Men annars kommer resten av dagen att spenderas i lägenheten och bara göra inget. Förra helgen var vi på resande fot och nästa helg blir det Hong Kong, så däremellan är det rätt skönt att bara vara hemma (rätt bra att det regnar då också, man blir inte så lockad av att gå ut då heller). Och ikväll tror jag det blir maraton i Downton Abbey!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar