söndag 13 juli 2014

Trötta turister

Fredag:
Att turista tar på krafterna. Planen för fredagen var att strosa lugnt omkring i Franska kvarteren och inte köpa några mera saker (med tanke på torsdagens shopping). Lugnt tempo i franska lyckades vi med, men inget shoppande gick inte så bra... Vi hittade Star place. Och inte bara ett Star place, utan det blev två Star place butiker till och med. Den kedjan har några butiker i stan och bara man har lite tålamod kan man hitta riktigt fina och billiga saker. 70% är galna plagg med konstiga kombinationer av allting, 25% är rent utsagt fult och 5% är fantastiska fynd.



Medans vi var i butiken öppnade himlen sej. Bokstavligen. Efter en stunds väntande sprang jag över gatan och köpte paraplyn åt oss. För tillfället tror jag vi äger 7 paraplyn. 

Ska man till Haiku är det värt att traska genom regn. Sushin och deras sallad är bra. Riktigt bra!

Kvällen spenderades hos en kollega med trevligt umgänge. Vi tjattrade, drack vin och såg på åskvädret som bröt ut. 

Lördag:

Brunch på nya stället Chelsea & Co. Och denna gång kom paraplyet med, tydligen skulle det regna denna dag med. Och jess, på vägen hem från tygmarknaden bröt det ut (sista gången på lång tid jag är där nu, har blivit lite väl många besök på kort tid nu...) 


Kvällen hade tänkts spenderas på Sichuan Citizen. Men efter att några backade ut, regnet fortsatte ösa ner och vi var nedbäddade i soffan kan nu ju gissa resultatet. Det blev film och take-away istället (måste älska Sherpas när dom kör ut mat i ur och skur. Leveranskillen fick lite extra dricks denna gång. Tror det var rätt uppskattat).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar