lördag 29 april 2017

Irland - Wilton Castle

Den sista natten bodde vi på Wilton Castle utanför Enniscorthy. Man ska ju sluta på topp heter det! Eller sluta när man är på topp kanske det är? Hur som helst, detta var bästa boendet hittills! Kanske till och med hittills i livet? Vi har en tendens att välja lite mera budgetboenden, så sällan man har mer än ett litet rum. Att få ha ett boende som är större än ens lägenhet är ju rätt lyxigt! 


Vårt egna vardagsrum! Med eldstad för kvällens brasa (som tog lite tid att få igång, tur att man hade utskrivna bokningsbekräftelser man kunde elda upp...)Man hade eget kök. Det blev ingen matlagning, men take-away...Halva slottet hade restaurerats och andra halvan var fortfarande ruiner. Så fint 
att se båda delarna. Så fascinerande att se! 


Det enda kan kunde klaga på var väldigt dålig internetuppkoppling. Vi hade ju velat kolla på Downton Abbey när vi ändå var på ett slott. Men det fick vänta tills vi kom hem (har redan bränt av första säsongen och ett par avsnitt på säsong 2. Det är ju en bra serie alltså!!)

Promenad i området. Utsikten var inte helt fel den heller!

Och lite betande kor såklart! Kvällen spenderades i vårt egna vardagsrum med brasa, Kindle och choklad. Riktigt mysigt, kan varmt rekommendera!! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar