söndag 7 januari 2018

Jul nr 1 - Härnösand edition

Lagom till det att alla städat undan julen så tänkte jag att det är dags att skriva om den! I år blev det två jular, en på den svenska sidan, och en på den finska sidan. Väldigt trevligt, blev ju dubbelt upp med firandet! 



Vi började i Sverige. Och helgens populäraste person var ju lätt denna lilla tös (som ser lite rädd ut här i sin fina tomtedräkt)! Kusinerna stod i kö för att få ha henne i famnen. Och dom andra familjemedlemmarna var rätt så ivriga dom med!



Vi varvade julmaten med ett besök till Pinchos. Man beställde all mat via en app och allt kom i små små portioner. Riktigt gott och perfekt sätt att få smaka lite allt möjligt. Detta var första gången vi var ute och åt middag kvällstid! Lilla damen sov till och med genom halva middagen. 



Det blev en aning förvirrat. Man ville ju skicka god jul till familj och vänner, men sedan kom man på, det är ju egentligen "bara" 9 december...


Även fast det inte var den riktiga julen så lyckades vi pricka in en julmarknad i stan! Och OJ vad folk det var!! Vi tyckte det var skönt att åka från Stockholm och slippa trängseln. Funkade inte riktigt. 


Pre-julhelgen blev väldigt mysig, massor med god mat, familjehäng och annat skoj. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar