lördag 11 januari 2014

Fredag: träna, jobba, jobbmiddag, en drink eller tre och jag i hatt!

Ah, thank god it's Friday!! Denna vecka har känts evighetslång. Jobbmotivationen har inte riktigt kommit tillbaka efter semestern och dagarna går rätt segt fram om jag ska vara ärlig. Men, så skönt med att komma igång med träningen igen! Fredagen började med ett träningspass innan jobbet. Bästa sättet att starta dagen på!

Denna fredag hade vi "Annual dinner" för hela kontoret för att fira att det snart är nyår och hästens år! Och det var inte bara vårt kontor, det var tre kontor tillsammans har jag för mej, så vi var ca 600 pers på middagen. Liten intim middag med andra ord.. 



Och det var uppträdande med dans och sång, lucky draw, tal och prisutdelning för dom som jobbat inom företaget över 10 år m.m.. Och alla dom som jobbat över 10 år skulle ju såklart hålla tal. Det höll på att bli en lååång middag...



  Istället för att stanna hela kvällen (se alla uppträdanden och höra alla tal av vinnarna) så smet vi iväg till Senator saloon istället.Vi hade förresten delats in i olika grupper inför middagen och alla grupper fick en färg som tema. Vi fick guldtema, därav val av klänning och guldsmycken!


Och temat för alla på middagen var hatt! Lillsyrran, vad säger du om denna hatt då?? Du som är så förtjust i hattar ;) not....

4 kommentarer:

  1. hahah, den där var faktiskt inte så illa måst jag säga! Med rätt styling blir det mesta snyggt ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. hehe, eller med väldigt dålig bildkvalité och motljus blir det mesta snyggt ;)

      Radera
  2. Åh, dessa aunual dinners :-). Ngt jag inte direkt saknar med Shanghai :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jaa, haha, det var en speciell upplevelse kan man säga;)

      Radera