lördag 10 maj 2014

En fredag på Hai by Goga

Veckan har gått snabbt, inte riktigt hunnit med allt jag velat göra. Det som är riktigt trevligt är att jag fått en ny kollega som ska hjälpa mej, äntligen är vi fulltaliga och kanske kanske ska det bli lite bättre (mindre) arbetstimmar framöver. 

På grund av för lite tid, lust och energi har det blivit dåligt med träning i april. Men, har försökt träna lite grann på mornarna, 15 min yoga eller gå/jogga upp till takvåningen i vårt hus till exempel. Att ta sej upp till takvåningen i ett 38 våningars hus är inte det lättaste, man får lätt igång flåset och har haft rejäl träningsvärk i vaderna efter det. (Nu är det ju inte riktigt 38 våningar, alla våningar med siffran 4 finns ju inte och vi bor på 8'e våningen. Men i alla fall, det är vääldigt tungt att gå i trappor.)  


Hur som helst, nu är det helg och den inleddes på bästa sätt med att fira en kompis födelsedag på Hai by Goga. Fantastisk god mat!! 

Och idag ska väskan packas upp sedan förra helgen, tvätthögen ska minskas, kanske en sväng upp till taket via alla trapporna och jag tror jag ska ge mej ut på jakt efter ett par Converse skor (hittade tyvärr inte modellen jag ville ha i HK, så nytt försök här!)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar